Healing Drum

Healing Drum uskoo rummun parantavaan, puhdistavaan ja meditatiiviseen voimaan. Käsillä tekeminen ja rauhoittuminen yhdistettynä luonnon läheisiin aiheisiin ja materiaaleihin takaavat erityislaatuisen kokemuksen.

Healing Drum myy käsityönä tehtyjä shamaanirumpuja. Rumpujen materiaalina on poronnahka ja koivuvaneri. Rummun kalvona toimiva poronnahka värjätään luonnonmukaisilla väreillä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rummun kalvoon voi myös pyytää taidokkaan maalauksen. Healing Drum tekee ja myy myös erikokoisia rumpujen säilytysreppuja ja rumpukapuloita puu- sekä luuvartisina.

Healing Drumin kursseilla pääset käyttämään käsiäsi ja loihtimaan mieleisesi rummun itse! Healing Drum pitää rummuntekokursseja, joissa asiakas pääsee itse työstämään nahan värjäyksestä lähtien rummun yksilölliseksi esineeksi.

Healing Drum tarjoaa myös Navajo-terapiaa sekä rumpurentoutumishetkiä. Navajo-terapia on Pohjois-Amerikan intiaanien käyttämä hoitomuoto, jossa tasapainotetaan kehon energioita. Navajo-terapia takaa puhdistavan ja elämyksellisen hetken. Rumpurentoutus puolestaan johdattaa stressittömään mielentilaan rummutuksen voimalla. Rentoutushetki voidaan toteuttaa myös ryhmässä. Navajo-terapia tai rumpurentoutusta voi tilata myös kotikäynteinä.

Tervetuloa rentoutumaan!

Healing Drum

Jokikatu 9c 22
81700 Lieksa
+358 400 545 886
ari.healingdrum@gmail.com
http://www.healing-drum.net