Zappi

Zappi Ky perustettiin vuonna 2008 sen jälkeen kun saavuin takaisin Suomeen Thaimaassa käydyn tatuointikurssin jälkeen. Yritykseen löytyi heti monenlaista osaamista. Koko henkilöstö muodostui perheestäni. Muut yrityksen jäsenet hoitavat milloin mitäkin; myyntityötä, lävistyksiä, markkinointia tai metsästystä. Metsästys toimiikin Zapin luukorujen materiaalin lähteenä. Itse olen yrityksen omistaja, perustaja, artisti, lävistäjä ja toimitilojen sisustaja. Zapin toimitilat olen sisustanut hyödyntäen mahdollisimman paljon kaikkea vanhaa. Käsitöitä ja matkamuistoja löytyy yrityksen hyllyiltä sekä seiniltä.

Suunnittelijana minulla on vankka kokemus korusuunnitellusta ja niiden valmistuksesta. Suunnittelutyössä suomalaisen kulttuurin ohella mukana ovat vahvasti perinteet ja nykyaika. Luukorut valmistuu hirven, karhun ja ilveksen luusta. Samoista materiaaleista työstän myös pieniä käyttöesineitä, unisieppareita ja shamaanirummun osia. Tilaustöitä toteutan myös asiakkaan omista materiaaleista.

Ryhmille Zappi tarjoaa tilauksesta luukorujen ja unisieppareiden valmistuskursseja, sekä tarjoaa mahdollisuuden tutustua pajaan, välineisiin ja materiaaleihin. Tule järjestämilleni luukorukursseilleni ja löydä oma voimaeläimesi korun kautta. Ryhmille valikoimiin on uutena kurssina tullut mahdollisuus kokeilla tatuointia! Studion myymälästä voi hankkia mallikappaleita sekä pieniä sarjatuotekoruja joita ei ole muualla myynnissä.

Zappi studiossa valmistuu myös tatuointeja, lävistyksiä ja kestopigmentointeja. Yksilölliset tatuoinnit piirretään asiakkaan toiveiden mukaisesti, huomioiden kehon muodot ja mahdollisuudet.

- Mervi Sappi-Väisänen

Zappi 

Rötsäntie 5
75530 Nurmes
+358 50 542 1099
mervi@zappi.fi
http://www.zappi.fi